Nieuw product! Onze eigen Gin: Hell of a Gin!

Bij ons,  La Bouteille,  ontstond begin 2021  het idee om een eigen Gin te laten maken. De partner die wij gevonden hebben is “De Brouwhoeve”,  uit Spanje. Veel proefsessies zijn er aan voorafgegaan voordat wij deze Gin goed en lekker genoeg vonden om te bottelen.

De geur van deze Gin zal u het eerst opvallen. Heel karakteristiek en aromatisch. Uiteraard allereerst de geur van Gin, daarna gelijk gevolgd door fruit. Ons idee klopte vrijwel meteen bij de eerste proefsessie.

Geuren van passievrucht, limoen en sinaasappel, aangevuld met tinten van gember, kaneel, citrus en koriander. Je proeft eerst de jeneverbes, gevolgd door passievrucht, limoen met tonen van zoethout, gember, kaneel en kardemom. Aan het eind voornamelijk sinaasappel en passievrucht wat een mooi, fris en zoetzure smaak geeft.

Een gin met veel nuance waar geen van de ingrediënten elkaar overschaduwen.

Nu verkrijgbaar in onze winkel!

Garnituur: Jeneverbessen, sinaasappel, geel fruit

Tonic: Fever-Tree Mediterranean, Schweppes Ginger & Cardamom

More Posts

Meld je aan voor onze nieuwe proeverijen!

Eindelijk, na een kleine aanpassing van de winkel, gaan we weer proeverijen organiseren. 20 oktober 2023: Whiskeyproeverij onder begeleiding van whiskeyspecialist Wouter van Tol.Kosten € 30.00

Gratis Rosé proeverij!

Het mag eíndelijk weer! Een proeverij, en niet zomaar 1! Om de zonnige maanden in te luiden, organiseren wij op 23 april a.s. een gratis